Qui som?

Una mica d'història no fa mal
Comencem pel principi

Boulder la Fusteria

El Boulder La Fusteria som una entitat autogestionada formada per un col·lectiu de sòcies i socis que hi participem, ens trobem a l'edifici polivalent del casal de joves, la Fusteria des de l'any 2007/2008. En aquells moments la pràctica de l'escalada es limitava a un nombre reduït d'entusiastes que compartíem una afició i necessitàvem un espai on poder entrenar per poder sortir a la muntanya els caps de setmana.

Aleshores, l’any 2017, l’espai era compartit amb altres tallers i activitats que es feien al casal, el taller de capoeira i classes de ioga, només disposàvem d'un plafó situat a un lateral de la sala. Després d'això, l’any 2018, vam construir un altre plafó al costat del primer.

Passat un temps es va demanar a l'Ajuntament la totalitat de la sala per motius de necessitat d'espai propi, era molt complicat que les tres activitats poguessin conviure i que es poguessin realitzar còmodament. L'Ajuntament ens va proporcionar la sala i va arribar el moment de fer la primera gran inversió, substituir els matalassos convencionals d'ús domèstic, per uns altres amb més capacitat per a absorbir l’impacte d'una possible caiguda i la lona per embolicar-los. Els anys han anat passant amb les noves millores i el volum de socis i sòcies que vénen a entrenar al Boulder ha anat creixent.

Gràcies a les quotes anuals de les sòcies i socis vam poder invertir a transformar la sala polivalent en una sala d'entrenament d'escalada, el que es coneix com a boulder en terminologia anglesa o rocòdrom en català. L'autogestió de l'espai parteix de l’estima, la cura i el respecte per les instal·lacions. Quan els estalvis ens ho permeten fem alguna millora esperada i necessària, i de mica en mica, hem anat construint la sala actual. Aquesta consta de tres parets escalables d'uns 5 metres d'alçada aproximadament i 17 metres de perímetre. Això es tradueix en uns 85 metres quadrats de superfície escalable. A més també disposem de material de gimnàs, bancs, peses i una barra.

Vols més informació?

Contacte